nieuws29 september 2016

COLAC investeert in nieuwe vestiging in Beerse (België)

BEERSE - Het voedingsbedrijf Colac gaf donderdag 29 september 2016 het startschot van de nieuwbouw op het industrieterrein van Beerse-Zuid. 

De firma Colac produceert al sinds 1981 ijspasta’s, dessert­sauzen en fruitbereidingen voor zowel industriële voedingsbedrijven als voor horecazaken en bakkers. Na 35 jaar verlaat Colac het industrieterrein  in Malle om tien kilometer verderop, in de Biezenstraat op Beerse-Zuid, een gloednieuwe vestiging neer te planten.

 Colac investeert 10 miljoen in nieuwe vestiging.

Donderdag 29 september 2016 vond op het terrein de symbolische plaatsing van de eerste zuil van de nieuwbouw plaats. Alle personeelsleden staken een handje toe. “Colac investeert tien miljoen euro in nieuwe productiegebouwen, machines en opslagfaciliteiten die operationeel zijn op 1 september 2017. Bij deze investeringen is er ook rekening gehouden met technieken op het vlak van duurzaam en milieubewust ondernemen.” zegt Jeanne Cloetens bedrijfsleider van Colac.

Door de nieuwe kookketels en nieuwe productielijnen zal de productiecapaciteit stijgen met meer 200 %.

1/4
2/4
3/4
4/4

These hands make it happen!

Jeanne Cloetens

Alle medewerkers zetten hun hand in het beton. Dit mooie aandenken kan je bewonderen aan onze voordeur. 

1/2
2/2

 

 

 

Genoeg gelezen? Laat ons jouw verhaal schrijven.

Jouw traject begint bij Colac. Met onze dessertsauzen, fruitbereidingen en warm flavour bereidingen geef je jouw producten net dat extraatje. Wij stellen graag onze expertise ter beschikking om te kijken waar we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Of het nu gaat om productieverbeteringen, aanpassingen aan recepten of zelfs geheel nieuwe producten, contacteer ons en we werken graag een oplossing uit op jouw maat.

Contacteer ons