Dessertsauzen
Ontdek meer
Alle Cases
Wil je jouw bestaande recept perfectioneren of een gloednieuw creëren? Op zoek naar inspiratie voor nieuwe gerechten? Problemen met verpakking? Misschien heb je gewoon nood aan een betrouwbare leverancier ... Wij zijn er voor jou!
Geen uitdaging is te groot voor Colac.
Colac ontwikkelt met de grootste zorg klantgerichte oplossingen. En omdat ons cliënteel actief is in de ijsbereiding, zuivel, bakkerij, horeca, catering en meer, krijgen we van hen de meest uiteenlopende opdrachten; van het bedenken van een ijsrecept met een unieke smaak en textuur tot het uitwerken van een nieuw nagerecht voor een restaurant of cateraar.
Uiteraard gaan we geen enkele uitdaging uit de weg én we gaan door tot we aan de verwachtingen kunnen voldoen, of beter nog, ze kunnen overtreffen. Maar wij kunnen wel zeggen dat wij uitblinken in ons vak, we laten liever onze klanten zelf aan het woord.
Wij hielpen Stijn bij het realiseren van zijn droom om een eigen ijssalon uit te baten. Met onze jarenlange ervaring hielpen wij hem van a tot z met de opbouw van deze droom, Boerderijsje.
Lotte’s hoeve-ijs: een scheptoog met 7 smaken op 60 meter van een koestal, ambachtelijker wordt het niet. Christel en Mark hebben een boerderij in Liezele (Puurs) en kwamen 6 jaar geleden met het idee om ijs te maken van eigen koemelk.
De naam zegt het al: Surprice verrast graag. Oprichter en ‘Meester-ijsbereider’ Christof Thorrez is de bezieler achter talrijke originele creaties waaronder de Snoepchalet, de Eindejaarskrans en de Candy Cuberdon Drip Cake.
Engelshof Hofmolkerei is een semi-industriële zuivelboerderij met een breed gamma aan verse melkproducten. Aan hun yoghurt worden verse fruitbereidingen van Colac toegevoegd, een recept dat volledig werd aangepast aan de noden van Engelshof.
Crème Classe in Laakdal levert ambachtelijk ijs aan horecazaken, ijssalons en buurtwinkels. Ook particulieren kunnen genieten van een heerlijk bolletje op events, beurzen en allerhande feesten waar hun vintage ijskar regelmatig halthoudt.