Dessertsauzen
Ontdek meer
Ben je op zoek naar pure eenvoud of meer complexe smaken? Ons uitgebreid gamma aan ingrediënten maakt dat wij nagenoeg iedere smaaksensatie of combinatie voor uw toepassing kunnen creëren. Verras je klanten met Cookie Dough, Butterscotch of Bittere Chocolade-Munt, wij maken het allemaal voor jou.
Een voorsmaakje van wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij zijn van vele markten thuis en dat zie je aan onze mogelijkheden op maat van jouw producten.
Colac warm flavour bereidingen maken jouw ijscreaties aantrekkelijker en geven een extra smaak en textuur.
De warm flavour bereidingen worden aangepast in relatieve zoetkracht en vriespunt zodat zij een homogeen geheel vormen met het ijs. Het resultaat is een uitgebalanceerd eindproduct voor de consument.
Wij maken hoog viskeuze center fillings met hippe smaken zoals cookie dough of karamel-macchiato voor halve liter potten of ‘pints’.
Viscositeit en vriespunt van onze warm flavour bereidingen zijn specifiek aangepast zodat het ijs ‘droog’ blijft tijdens het vullen.
Onze glazes voor ijstaarten en andere ijscreaties maken jouw producten aantrekkelijker. Ze verbeteren de textuur en smaakbeleving terwijl ze producten langer houdbaar en ‘vers’ houden.
Wij maken matte, glanzende of doorschijnende spiegels helemaal op maat van jouw product.
Voor hoogwaardige warm flavour bereidingen die je gelaagd wil aanbrengen in jouw yoghurt moet je bij Colac zijn.
Wij maken gladde, lopende of dikkere bereidingen die voor een totaal andere smaakbeleving zorgen. Onze bereidingen migreren niet in jouw yoghurt en wij stemmen de zoetkracht en pH af op jouw yoghurt.
Een mooie egale smaak- en kleurverdeling in jouw karnemelk, yoghurt of andere zuivelproducten zorgt voor een uitgesproken smaakbeleving en een mooi eindproduct.
Zoek je een combinatie van smaken of texturen? Wij maken de perfecte fruitbereiding voor jouw zuivelproducten.
Colac maakt karamel, chocolade en andere bereidingen voor kleine gebakjes, cakes, taarten, en meer! Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van verrassende smaken en texturen zodat jij jouw klanten kan verassen met speciale creaties.
Daarenboven geven onze vullingen jouw producten een attractief uitzicht en heerlijke smaak. Smaken, zoeting, bak- en vriesvastheid worden helemaal afgestemd op jouw vraag.
Compounds voor bakkerij en zoetwaren kunnen dienen als smaakgever van banketbakkersroom of mousses maar tevens als geconcentreerde vulling voor pralines.
Bittere chocolade of gezouten karamel, lopend of zeer stijf, alles hangt af van jouw product en toepassing.
Colac maakt glazes van topkwaliteit die uw taarten, donuts en ander gebak de letterlijke ‘finishing touch’ geven.
Onze glazes zorgen voor een schitterende afwerking en een langere houdbaarheid. Helemaal op jouw maat maken wij glazes vriesvast, doorschijnend of mat. Alles hangt af van jouw wensen en noden.
Daag ons uit met jouw vraag!
Wij maken warm flavour vullingen voor tal van klanten uit verschillende takken van de voedingsindustrie. Voor iedere vraag trachten wij een oplossing te bedenken.
Op zoek naar een chocolade-munt of karamel-cookie-cream compound voor jouw product?
Onze compounds dienen tal van producten en toepassingen. Wij stemmen de smaak, kleur, textuur, mondgevoel en viscositeit af op jouw noden.
Producten van buitengewone kwaliteit op de markt brengen en aanbieden aan een eerlijke prijs, daar gaan we voor. Zo wint iedereen!
Maatwerk
Maatwerk
Hoge Toegevoegde Waarde
Hoge Toegevoegde Waarde
Speed-To-Market
Speed-To-Market
Gespecialiseerde producten en toepassingen
Gespecialiseerde producten en toepassingen
Consument specifieke formulering
Consument specifieke formulering
Flexibele productietechnologieën
Flexibele productietechnologieën
Op zoek naar een innovatieve partner om jouw creaties waar te maken? Een leverancier nodig die proactief meedenkt? Besparen door kortere levertermijnen en aangepaste leverhoeveelheden?
Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de perfecte partner voor jou. Onze efficiënte organisatie en structuur maken dat wij heel snel een oplossing kunnen bieden. Van ontwikkeling tot herformulering van producten over optimalisatie van productieprocessen tot reduceren van productie-afval.