Dessertsauzen
Ontdek meer
De energiecrisis hakt er stevig in bij de voedingsbedrijven. De enorme stijging van de energiekosten brengt met zich mee dat veel bedrijven op zoek gaan naar de eigen opwekking van energie. Ook Colac ontsnapte niet aan deze energiecrisis en koos voor zonne-energie.
Lees meerDe energiecrisis hakt er stevig in bij de voedingsbedrijven. De enorme stijging van de energiekosten brengt met zich mee dat veel bedrijven op zoek gaan naar de eigen opwekking van energie. Ook Colac ontsnapte niet aan deze energiecrisis en koos voor zonne-energie.
De zomer sluipt stilletjes ons land binnen na de lange wintermaanden achter ons te hebben gelaten. Dat betekent natuurlijk ijsjesweer. Niet alleen heeft Colac nationale ambities, maar ook in het buitenland beginnen ze de zomerkriebels te voelen.
Colac probeert zoveel mogelijk lokaal in te kopen en samenwerkingen aan te gaan met lokale leveranciers. Een mooi voorbeeld van deze korte keten from farm to fork is onze leverancier Handje Gezond.
Colac laat studenten proeven van het bedrijfsleven onder de vorm van duaal leren. Mohammad en Hashim versterken ons productieteam voor de komende 5 maanden. Zij ruilen enkele dagen in de week de schoolbanken in voor onze productiehal.
IJssalon Guba in Meerhout gaat de volle 100% voor beleving.
Colac is er bijzonder trots op om zichzelf de allereerste winnaar van de Greener Planet Award, een van de belangrijkste KMO-duurzaamheidsprijzen voor de voedings- en drankenindustrie in de EU – ook wel bekend als The Foodies, te mogen noemen.
Om producten van topkwaliteit te kunnen afleveren moeten ook onze ingrediënten, productieproces, controle en afwerking steeds op het hoogste niveau zitten. Daar zijn we al vele jaren mee bezig, maar stellen alles in het werk om ook naar de toekomst toe vernieuwend te blijven en tegelijk diezelfde kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarom werken wij ook met de juiste mensen op de juiste plaats.