Dessertsauzen
Ontdek meer
Alleen de beste ingrediënten maken de beste producten.
Een onderneming in de voedingssector kan enkel succesvol zijn wanneer de producten die het maakt van hoge kwaliteit zijn. Omdat het ook onze grootste prioriteit is, waken wij er voortdurend over dat we enkel het beste nastreven. Wij maken al onze smakelijke creaties in onze state-of-the-art productiehal in Beerse waar wij steeds met de grootste zorg te werk gaan om kwaliteit te leveren de naam Colac waardig.
Meteen mee met de laatste trends en technieken.
Liefst 10% van onze medewerkers is dagelijks in de weer met productontwikkeling. En doordat wij zoveel verschillende klanten hebben, maakt dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends in verscheidene sectoren waarin we ook aan kruisbestuiving kunnen doen. We willen de expertise van de veeleisende industrie vertalen naar het artisanale gamma en trends uit de artisanale sector vertalen naar producten op industriële schaal.
Wij investeren al sinds 1981 in onze know-how.
België staat hoog aangeschreven als het gaat om expertise in voedingsproducten. Belgische chocoladesaus, om maar een voorbeeld te noemen. Wij beschikken over de vakkennis in een niche domein van dessertsauzen, fruit-, chocolade- en karamelbereidingen.
Vertrouwen en Betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden.
Omdat Colac eigendom is van een familie, vind je de typische familie-waarden ook terug als hoekstenen ons bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner die altijd zijn beloftes waarmaakt. Wederzijds vertrouwen zien wij dan ook als de basis voor een succesvolle relatie.
Bij Colac staat de klant altijd op nummer 1.
Wij leven voor onze klanten, heb je een probleem of zit je met een vraag? Dan trachten wij dit zo snel mogelijk op te lossen. De klant heeft bij ons de allerhoogste prioriteit.
Alleen de beste ingrediënten maken de beste producten.
Meteen mee met de laatste trends en technieken.
Wij investeren al sinds 1981 in onze know-how.
Vertrouwen en Betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden.
Bij Colac staat de klant altijd op nummer 1.
Door RFA gecertificeerde cacao te gebruiken dragen wij bij aan de duurzame verbouwing van cacaobonen.
De BRC Food Safety standaard verzekert dat wij voldoen aan de hoogste eisen inzake voedselveiligheid, kwaliteit & integriteit.
Onze producten met biologisch label worden jaarlijks geaudit zodat zij steeds beantwoorden aan de laatste normen.
Als IFS gecertificeerd bedrijf kunnen wij garanderen dat al onze producten conform zijn aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Michiel Vrijsen
Adviseur ambachtelijk ijs - België
michiel.vrijsen@colac.be +32 3 312 49 10
Serge Dykmans
Verkoop Manager België
serge.dykmans@colac.be +32 3 312 49 10
Steven Vermeersch
Verkoop Nederland - Duitsland
steven.vermeersch@colac.be +32 3 312 49 10
Noël Boesmans
Business Development Manager
noel.boesmans@colac.be +32 3 312 49 10
Lesley Donckers
Verkoop België
lesley.donckers@colac.be +32 3 312 49 10